www.francihorvat.eu  Copyright © 2007-2012 Franci Horvat, Postojna * Slovenia

O Spletnih Straneh
O Spletnih Straneh
Mediji
Oglaševanje
VAŠ PROSTOR ZA
OGLAŠEVANJE
__________________


SLEDENJE FHTEAM
SPONZORJI - OPREMLJEVALCI

______________


______________


Leto 2016
NOVICE
DOS
DOS 2013
DOS 2012
DOS 2011
DOS 2010
DOS 2009
DOS 2008
ŠVICA 2010
ČEŠKA 2009
DOBRODELNE akcije
KOS 2007
FRANJA
SPONZORJI
FOTOGALERIJE
ČLANKI
DOSEŽKI
BIOGRAFIJA
POVEZAVE
OPREMA
KNJIGA GOSTOV
POŠTA
DOMOV
______________


DOS 2013
FH TEAM osvojil odlično 9. mesto na

DIRKI OKOLI SLOVENIJE 2013
    1229 km in 14000 v.m.
Za nami je uspešno izpeljana Dirka okoli Slovenije DOS 2013. Rada bi se še enkrat zahvalila vsem zvestim navijačem za podporo na  štartu, ob trasi, na cilju ali v živo preko kamere in komunikatorja. Z vašo podporo je bil vsak kilometer lažji. Vsem navijačem ob trasi se opravičujeva, ker se nisva uspela ustavljati, z vami preživeti kak trenutek in se okrepčati. Hvala za pakete, katere še danes po pošti dobivava, ker ni bilo časa za postanke. Vaša spodbuda in najine želje po čim boljši uvrstitvi so bile res premočne.

Posebna zahvala pa gre ekipi, ki nama je ves čas priprav in same dirke stala ob strani in skrbela, da nama na dirki v nobenem trenutku ni nič manjkalo.

Dirka je bila zelo naporna in za oba poseben izziv. Oliver se je dirke udeležil prvič in pred njim je bila velika preizkušnja. Za Francija pa prvič udeležba kot dvojica. Razpoloženje je bilo več čas dirke odlično. Niti slabo vreme in neprestani nalivi niso mogli pokvariti želje po dosegi zastavljenega cilja. Sprejem, ki ste nama ga pripravili na cilju pa je bil vreden vsake prelite kaplje znoja.


Še enkrat posebna zahvala ekipi: Marko, Dejan, Peter, Marko, Franko, Srečko, Matej, Martin, Darja, Martina, Boštjan, Danilo, Luka… Brez vaše pomoči dirke prav gotovo nebi izpeljala.


Hvala vsem sponzorjem in donatorjem, ker ste verjeli v naju.


Hvala najinima družinama, ki sta nama ves čas stali ob strani in naju pri tem podpirali.


OLIVER & FRANCI


Datum objave:12.1.2013

DOS. Večni izziv za pravega  kolesarja. Tokrat drugače.

Tokrat v paru. Oliver Merhar in Franci Horvat: FH team.Potem, ko sem petkrat sodeloval na DOS-u, sem si zaželel spremembe. Dirka v dvojicah me je zamikala že leta 2010, ko sem uspešno sodeloval na švicarski različici DOS-a TorTour. Švicarji so že imeli možnost sodelovanja v dvojicah  in zadeva mi je bila takoj všeč. In potem so tudi na DOS-u uvedli dvojice. Seveda pa moraš najprej najti nekoga, ki mu zaupaš in za katerega veš, da je sposoben vzdržati peklenski tempo maratonske dirke, kot je DOS. In zakaj se ne bi združila zagnanost in izkušenost.  Z Oliverjem sva prevozila že veliko kilometrov. Precej tudi skupaj. Zamisel se je  počasi oblikovala in končno dozorela. In tako sva na seznamu sodelujočih na DOS-u 2013, ki se bo  začel 9. maja, v centru Postojne .

Sedaj se bodo začele priprave, ki bodo povsem drugačne, kot prejšnja leta. Vožnja v paru je povsem druga zgodba kot solo. Drugačen je način vožnje, drugačno je delo ekip. Lahko bi rekel, da smo vsi bolj in stalno v pogonu. Oba kolesarja in obe ekipi. In tako, kot sem nad novim izzivom navdušen jaz, je navdušena tudi moja ekipa.

Navdušeni pa so tudi nekateri moji dosedanji sponzorji, ki so nama že obljubili podporo.


Vabljeni torej k spremljanju dogajanja okrog priprav in seveda na sami dirki.


INTERNETNA STRAN: FH TEAM 2013


Franci Horvat