www.francihorvat.eu  Copyright © 2007-2012 Franci Horvat, Postojna * Slovenia

O Spletnih Straneh
O Spletnih Straneh
Mediji
Oglaševanje
VAŠ PROSTOR ZA
OGLAŠEVANJE
__________________


<<<nazaj   naprej>>>
SLEDENJE FHTEAM
SPONZORJI - OPREMLJEVALCI

______________


______________


NOVICE
leto 2012
leto 2011
leto 2010
leto 2009
leto 2008
leto 2007
DOS
ŠVICA 2010
ČEŠKA 2009
DOBRODELNE akcije
FRANJA
KOS 2007
SPONZORJI
FOTOGALERIJE
ČLANKI
DOSEŽKI
BIOGRAFIJA
POVEZAVE
OPREMA
KNJIGA GOSTOV
POŠTA
DOMOV
Novice 2013
Leto 2016
______________


Za nami je uspešno izpeljana Dirka okoli Slovenije DOS 2013. Rada bi se še enkrat zahvalila vsem zvestim navijačem za podporo na  štartu, ob trasi, na cilju ali v živo preko kamere in komunikatorja. Z vašo podporo je bil vsak kilometer lažji. Vsem navijačem ob trasi se opravičujeva, ker se nisva uspela ustavljati, z vami preživeti kak trenutek in se okrepčati. Hvala za pakete, katere še danes po pošti dobivava, ker ni bilo časa za postanke. Vaša spodbuda in najine želje po čim boljši uvrstitvi so bile res premočne.

Posebna zahvala pa gre ekipi, ki nama je ves čas priprav in same dirke stala ob strani in skrbela, da nama na dirki v nobenem trenutku ni nič manjkalo.

Dirka je bila zelo naporna in za oba poseben izziv. Oliver se je dirke udeležil prvič in pred njim je bila velika preizkušnja. Za Francija pa prvič udeležba kot dvojica. Razpoloženje je bilo več čas dirke odlično. Niti slabo vreme in neprestani nalivi niso mogli pokvariti želje po dosegi zastavljenega cilja. Sprejem, ki ste nama ga pripravili na cilju pa je bil vreden vsake prelite kaplje znoja.


Še enkrat posebna zahvala ekipi: Marko, Dejan, Peter, Marko, Franko, Srečko, Matej, Martin, Darja, Martina, Boštjan, Danilo, Luka… Brez vaše pomoči dirke prav gotovo nebi izpeljala.


Hvala vsem sponzorjem in donatorjem, ker ste verjeli v naju.


Hvala najinima družinama, ki sta nama ves čas stali ob strani in naju pri tem podpirali.


OLIVER & FRANCI


FH TEAM osvojil odlično 9. mesto na

DIRKI OKOLI SLOVENIJE 2013
    1229 km in 14000 v.m.
Novice